DIY Modulhus!

Är du händig, är din kompis snickare eller vill du helt
enkelt bara hålla ned budgeten?
Vill du sätta din egen prägel på huset och inte vill vara beroende av väder och vind? Då är DIY Modulhus från oss helt perfekt. Du får ett modulhus som är helt färdigt utvändigt så du kan fokusera på det invändiga arbetet själv.
I dialogen med oss kan du vara trygg och vi skapar det som du vill ha. Beroende på hur du vill mycket ni vill göra med ert så anpassar vi färdigställande graden efter era behov.
Här har du möjlighet att skapa precis det du själv vill ha utan att det behöver kosta skjortan.

Varför ska jag välja DIY Modulhus?

Att bygga hus är något stort och något vi inte gör så ofta och vi märket att många går mot en budget som kanske inte uppfyller de önskningar man har. Då är denna lösning oerhört bra för er som kan tänka sig att ta på snickarbyxorna eller målarbrallorna.
Ni väljer själva hur mycket som ska vara gjort när huset kommer, med andra ord – hur mycket ni själva vill göra med huset. På så sätt sparar ni stora summor och kan bygga i helt egen takt.
TIPS! Bor ni alldeles för trångt och längtar efter att få något eget? Ta kontakt med oss så syr vi ihop en lösning där alla de västliga delarna är klara vid leverans och så låter vi övriga ytor vara så kan ni själva färdigställa dessa. Vi kan exempelvis leverera färdigt kök, badrum och ett sovrum och allt utanför det löser ni själva. På detta vis kan ni snabbare bygga ert drömhus och äntligen få något helt eget att ta hand om.
Tveka inte att höra av er så pratar vi vidare om just era drömmar!