Att bygga hus

Att bygga hus är en omfattande process som kräver både tid och omtanke men vi är här för att göra det enkelt för er. Nedan kan ni läsa om hur processen går till.

1.


Hej! Ni kontaktar oss och ger oss information om vad och vart ni vill bygga. Vi går igenom hur vi på bästa sätt ska utföra projektet tillsammans.

2.


Offert! Ni får en offert av oss där ni själva kan välja vad som ska ingå och vad ni vill ha genom att lägga till och ta bort tillvalen vi erbjuder.
Priset ändras direkt i offerten när ni gör era tillval.

3.


Avtal! Vi signerar offert, avtal samt tar fram bygglovshandlingarna för just ert hus. När bygglovet är klart tar vi fram tekniska handlingar och produktionsritningar.

4.


Produktion! Vi börjar bygga ert hus i vår fabrik. Vi håller kontakten med er under produktionens gång så ni känner er trygga med vad som händer och hur det går.

5.


Grunden! Grundteamet kommer och gör iordning en grund samt förbereder

vatten, avlopp och elanslutningarna

6.


Besiktning! När huset är klart för leverans gör vi en besiktning i fabrik för att säkerställa att produktionen gått som planerat. När eventuella fel är åtgärdade lastas huset och påbörjar sin resa till er.

7.


Leverans! Grunden är klar, huset kommer och kranen är på plats! Vi börjar montera ert hus och montagetiden är mellan 1-14 arbetsdagar (volymmodul).

8.


Slutbesiktning! En oberoende besiktningsman som ni väljer kontrollerar att ni fått vad ni beställt samt att det är korrekt utfört. Eventuella punkter åtgärdas så snart som möjligt.

9.


Överlämning - Avslutad entreprenad! Vi åtgärdar punkterna som uppkommer under besiktningen och när detta är utfört sker överlämningen och entreprenaden avslutas - garantitiden startar. 

10.


Tvåårsbesiktning! - Innan det gått två år sedan entreprenaden avslutades är det klokt att göra en tvåårsbesiktning. Vi påminner er givetvis om denna.